Blokker Dierenvoeding

Over ons
Onze dierenwinkel is een familiebedrijf en is in 1980 ontstaan vanuit de duivensport in een schuurtje achter de woning.

De winkel is uitgegroeid tot een dynamisch, gespecialiseerd bedrijf met een winkeloppervlakte van 400m² met daarnaast nog een opslagruimte van 300m².

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van: hondenvoeding, kattenvoeding, duiven-voeding, vogelvoeding, knaagdierenvoeding, pluimveevoeding, paardenvoeding en schapenvoeding. Uiteraard bent u ook voor accessoires en luxe artikelen bij ons op het juiste adres.

Ons team

Ons team van 7 medewerkers staan elke dag (behalve zondag) weer klaar om u het juiste advies te geven of het nu gaat om voeding, gezondheid, medicijnen of iets anders…

 

Scherpe prijzen

Alle grote merken diervoeding zijn voor een zeer scherpe prijs leverbaar. Tevens hebben wij van goede kwaliteit huismerk-producten en hanteren wij een grootverbruik-korting(staffel).
Deze webwinkel is een extra service naar u als klant, aangezien wij niet achter konden blijven bij de huidige ontwikkelingen.

Wij kunnen echter niet al onze producten op deze website aanbieden en nodigen u dan ook bij dezen uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel aan de Spoorgracht 30 in Den Helder….de koffie is zo gemaakt!


Alles voor dieren

Van dierenvoeding tot speeltjes: Blokker diervoeding heeft alles in het assortiment. Van bekende A-merken die wij verkopen zijn onder andere: Royal Canin, Pedigree en Whiskas, Uiteraard hebben we nog veel meer merken! Kijk hiervoor in onze webshop.

Webshop
0
Uw Winkelwagen