Blokker Dierenvoeding

Darmklachten bij uw huisdier

Darmklachten bij uw huisdier zijn natuurlijk erg vervelend. Denk aan dunne of harde ontlasting en/of winderigheid. Wist u dat veel van deze klachten met verkeerde voeding te maken hebben? Bij Blokker Diervoeding in Den Helder helpen we u graag met het vinden van de juiste voeding.

Advies over gezondheidsklachten
Vanaf € 50,- geen bezorgkosten
Eigen huismerk

Wilt u persoonlijke begeleiding bij het kiezen van het juiste voer?

U kunt ons telefonisch of via de mail bereiken voor hulp bij het zoeken van de beste voeding voor uw huisdier.

Bel: 0223-684878Stuur een mail

Dieetvoeding voor darmklachten bij uw huisdier

Heeft uw huisdier last van darmklachten? Kijk dan eens kritisch naar het voer dat u geeft. Veel gezondheidsklachten of allergieën bij uw huisdier kunnen namelijk het resultaat zijn van verkeerde voeding. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van diervoeding. We adviseren u dan ook graag bij het maken van een overstap naar andere voeding. U heeft de keuze uit veel verschillende A-merken, waaronder Royal Canin, Pedigree, Whiskas, Farm Food en Himbergen. Ook kunt u bij ons Prins Vitalcare en Greenheart hondenvoer kopen.

Vraag advies en koop de juiste voeding voor uw huisdier

Wilt u advies over voeding voor uw huisdier in het geval van darmklachten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0223-684878 of vul het contactformulier in. We vertellen u graag meer over onze producten. Heeft u op basis van ons advies een keuze kunnen maken? Dan koopt u snel en eenvoudig de betreffende voeding in onze winkel in Den Helder of online. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom langs!

Alles voor dieren

Van dierenvoeding tot speeltjes: Blokker diervoeding heeft alles in het assortiment. Van bekende A-merken die wij verkopen zijn onder andere: Royal Canin, Pedigree en Whiskas, Uiteraard hebben we nog veel meer merken! Kijk hiervoor in onze webshop.

Webshop
0
Uw Winkelwagen