Blokker Dierenvoeding

Winkel

Belgica De Weerd Belga bion 5gr

1.15

Belgabion is een hoogwaardig, goed oplosbaar, uitgebalanceerd multivitamine preparaat (13 vitaminen) op basis van energiedragers. Het bevat verder een zestal spoorelementen, o.a.jodium en ijzer.

Beschrijving

Belgabion is een hoogwaardig, goed oplosbaar, uitgebalanceerd multivitamine preparaat (13 vitaminen) op basis van energiedragers. Het bevat verder een zestal spoorelementen, o.a.jodium en ijzer.De aluminium verpakking waarborgt een exacte dosering, optimale kwaliteit en lange houdbaarheid het geen bijzonder belangrijk is voor vitaminen/ spoorelementen combinaties, die afgeleverd in potjes meestal snel in kwaliteit achteruit gaan. Belgabion wordt gegeven voor een snelle behandeling van alle vitaminetekorten, in geval van stress situaties en voor en na de wedvluchten. Ook te gebruiken na een therapeutische behandeling (kuren).

Samenstelling: hoogwaardige, goed oplosbare multivitaminencombinatie (vitamine 13), mineralen, sporenelementen (bijv. Jodium en ijzer). De verpakkingsmethode zorgt voor een nauwkeurige dosering en een lange houdbaarheid.

Indicatie: Zorgt voor een snelle en effectieve vitaminesuppletie bij vitaminetekorten, stressvolle situaties, voorbereiding op wedstrijden en na wedstrijden, tijdens medicatie.

Opslag: op een  droge plaats bij een temperatuur onder 25 ° C

0
Uw Winkelwagen