Beschrijving
Analytische bestanddelen
Eiwit 16 %
Vetgehalte 8 %
Ruwe celstof 4,50 %
Ruwe as 5 %
Calcium 0,90 %
Fosfor 0,60 %
Methionine 0,30 %
Lysine 0,80 %
Threonine 0,55 %
Tryptofaan 0,20 %
Cystine 0,30 %
Nutritionele toevoegingsmiddelen
Vitamine A 8.500 IE/kg
Vitamine D3 1.800 IE/kg
Vitamine E 100 mg/kg
Vitamine K 3,50 mg/kg
Vitamine B1 8,50 mg/kg
Vitamine B2 19 mg/kg
Vitamine B3 24 mg/kg
Vitamine B6 7 mg/kg
Vitamine B12 0,04 mg/kg
Vitamine C 60 mg/kg
Vitamine PP 95 mg/kg
Foliumzuur 1,80 mg/kg
Biotine 0,31 mg/kg
Cholinechloride 725 mg/kg
β-caroteen 5,20 mg/kg
Tanninezuur 1.250 mg/kg
E2 (jodium) 2,50 mg/kg
E4 (koper) 12 mg/kg
E5 (mangaan) 120 mg/kg
E6 (zink) 115 mg/kg
E8 (selenium) 0,34 mg/kg
Antioxidant(en)
Conserveermiddel(en)
Samenstelling
Granen
Zaden
Vruchten (min. 5 % vers fruit)
Plantaardige eiwitextracten
Plantaardige bijproducten
Suiker
Mineralen
L-Lysine
Methionine
Extr. Yucca schidigera
Fructo-oligosachariden
Vitaminen
Sporenelementen